Polistuc KOVINA

Odličnost kovinskih premazov

Predlog Polistuc Metal je strukturiran v več smereh: od industrije (opremljanje pribora, vrat in gazebov, lahko mizarstvo, težko mizarstvo, zemeljska mehanizacija, kmetijska mehanizacija, protikorozijska, industrijski tlaki) do profesionalne maloprodaje, s ponosom na veliko serijo certificiranih sistemov, skladnih po mednarodnem standardu UNI EN ISO 12944.

V ponudbi Polistuc Metal se lahko kupci orientirajo ob upoštevanju široke izbire PRIMEROV, EMAJLOV, DTM in SPECIAL IZDELKOV, na vodni ali na topilni osnovi. Ti izdelki so razdeljeni na KONČNE IZDELKE in PRETVORNIK (prilagodljivo s sistemom niansiranja Color Passion, blagovno znamko, namenjeno kolorimetriji za pripravo in proizvodnjo pigmentiranih barv), primerno za različne podlage: od železa do jekla, od aluminija do plastike.

KOVINSKI PREMAZI

Temeljni premazi ali tesnila so izdelki, ki so primerni za predhodno obdelavo kovinske površine in opravljajo dvojno nalogo, da učinkovito zaščitijo podlago pred korozijo in omogočijo ustrezen oprijem celotnega lakirnega sistema.

Razlikujemo lahko dve vrsti temeljnih premazov, na vodni osnovi, s priznano majhnim vplivom na okolje in na osnovi topil z krajšim časom sušenja.

Na vodni osnovi

Vodni temeljni premazi “mono” in “bi” komponente za kovino. Optimalna zaščita in priprava kovinske podlage za pomemben estetski rezultat ob popolnem spoštovanju okolja.

Na osnovi topil

Temeljni premazi za kovine na osnovi topil: učinkoviti in učinkoviti zavezniki pri negi in pripravi kovine za optimalno zaščito, od mizarstva na splošno do protikorozijskega sektorja.

KOVINSKE PREVLAKE

Emajli so pigmentirani zaključni premazi, ki se nanesejo kot zadnji premaz, da zagotovijo prevlečeni podlagi optimalen estetski vidik in zaščito pred korozijo in atmosferskimi dejavniki.

Emajli so izdelki, namenjeni lahkemu in težkemu mizarstvu, kmetijskim in zemeljskim strojem ter karoseriji, primerni za industrijsko in ročno izdelavo.

Na vodni osnovi

“Mono” in “bi” komponentni vodni emajli in pretvorniki za kovino. Optimalna estetska kakovost, tehnične lastnosti v skladu z najpogostejšimi emajli na osnovi topil.

Na osnovi topil

Emajli in pretvorniki na osnovi topil za kovine: učinkovit zaslon, odporen na atmosferske dejavnike in vsakodnevno uporabo, skladen s standardi, ki jih zahteva sektor.

KOVINSKI DTM

Izraz Direct To Metal (DTM) označuje družine samotesnilnikov, ki združujejo lastnosti oprijema in zaščite podlage, značilne za temeljni premaz, z estetiko, barvo in sijajem zaključnega emajla. Ti izdelki, ki so prisotni na trgu že nekaj let, imajo velik uspeh in se danes zaradi svoje vsestranskosti in enostavne uporabe široko uporabljajo v številnih sektorjih.

Na vodni osnovi

“Eno” in “dvokomponentni” pigmentiran DTM za kovino na vodni osnovi. Estetska kakovost, zaščita, vsestranskost in nizek vpliv na okolje v enem samem premaznem izdelku.

Na osnovi topil

DTM na osnovi topila za kovine: tehnologija in inovacije pri barvanju kovin za protikorozijski in mizarski sektor.

ŠPORT, OKOLICA IN VEČ

Polistuc Metal ponuja vrsto dodatnih izdelkov za alternativno uporabo kot barvanje kovin. Ti izdelki se uporabljajo v alternativnih sektorjih in tako dopolnjujejo ponudbo blagovne znamke.

Zaščitni premazi so premazi, primerni za zaščito brizgalnih kabin ali za začasno zaščito površin. Prometne otočne barve Urbanova so primerne za razmejitev bolj ali manj velikih površin cestišča. Primerne so samo za zasebno uporabo.

Končno, premaz na vodni osnovi Sport Paint za naravno ali sintetično trato je primeren za sledenje linij ali površin, potrebnih na različnih vrstah športnih igrišč.

CERTIFIKATI

Kot potrditev visokega tehnološkega in kakovostnega standarda svojih sistemov premazov Polistuc Metal s ponosom objavlja pridobitev novih odobritev in certifikatov.

Polistuc Metal se ponaša s homologacijskimi certifikati za svoje lakirne sisteme v skladu z UNI EN ISO 12944: 2018

Standard pri zaščiti jekla pred korozijo upošteva dva dejavnika:

Jedkost okolja: standard razvršča okolja v različne kategorije, ki se nato ocenijo na podlagi njihove sposobnosti, da korodirajo nezaščiteno jeklo: kategorije so C1, C2, C3, C4 in C5 in vsaka je nato razdeljena v klasifikacijo, ki sega od zelo nizke stopnje. na zelo visoko. Dodana je bila tudi nova kategorija, CX (Extreme) za morska in industrijska okolja z visoko vlažnostjo.

Trajnost premaza: Standard zagotavlja smernice o pričakovani življenjski dobi premaza do prvega pomembnega vzdrževanja. Tudi v tem faktorju se uporablja klasifikacija: L (do 7 let), M (do 15 let), H (do 25 let), VH (nad 25 let).

Izdelki, ki se uporabljajo v certificiranih sistemih polistuc kovinskih premazov:

  • Epotech F336ST: epoksi temeljni premaz, ki je odporen na površino
  • Techno 2k F303FF: Dvokomponentni akrilni emajl
</p>
<div>Icons made by <a href="https://www.flaticon.com/authors/nikita-golubev" title="Nikita Golubev">Nikita Golubev</a> from <a href="https://www.flaticon.com/" title="Flaticon">www.flaticon.com</a></div>
<p>

POHIŠTVO

Pohištveni dodatki in predmeti, ki dopolnjujejo in dajejo osebnost domačemu okolju, pisarni ali drugim bivalnim prostorom. Vse novice v zvezi s klasičnimi, modernimi in oblikovalskimi stili.

VRATA, OGRAJE IN PAVILJONI

Konstrukcijski in zaključni elementi stanovanjske enote. Zaščitni in protikorozijski premazi, ki zagotavljajo hkrati visokotehnološki in izviren videz.

TEŽKO MIZARSTVO

Kompleksne kovinske konstrukcije, potrebne za podporo teže zgradb ali strukturnih delov doma, kot so notranje in zunanje stopnice. Barve, odporne proti toplotnim udarcem in proti koroziji, primerne za zaščito kovine pred atmosferskimi dejavniki in sčasoma obrabe.

</p>
<div>Icons made by <a href="https://www.flaticon.com/authors/nikita-golubev" title="Nikita Golubev">Nikita Golubev</a> from <a href="https://www.flaticon.com/" title="Flaticon">www.flaticon.com</a></div>
<p>

LAHKO MIZARSTVO

Izvedba gradbenih elementov, kot so vrata, ograje, ograje, okna, nadstreški in parapeti. Estetsko in tehnično izvedljive barve, ki dopolnjujejo in zaznamujejo domače okolje ter dajejo harmonijo notranji in zunanji opremi.

ZEMELJSKA DELA

Industrijski stroji, ki se uporabljajo za izvajanje vseh operacij, ki zahtevajo zemeljska dela. Barve, odporne na mehanske obremenitve in obrabo, z opaznim estetskim videzom ščitijo stroj pred vsakodnevnim delovanjem atmosferskih dejavnikov.

KMETIJSKI STROJI

Kmetijska mehanizacija, primerna za najrazličnejše postopke. Dragoceni premazi, ki obogatijo stroje, zagotavljajo visoke tehnične in estetske lastnosti, odpornost na mehansko obrabo in atmosferske dejavnike.

</p>
<div>Icons made by <a href="https://www.flaticon.com/authors/nikita-golubev" title="Nikita Golubev">Nikita Golubev</a> from <a href="https://www.flaticon.com/" title="Flaticon">www.flaticon.com</a></div>
<p>

ANTIKOROZIJA

Antikorozija je ključna lastnost barv za kovine. Učinkovito in učinkovito ga morajo zaščititi, da se prepreči njegovo počasno in neizprosno propadanje zaradi nenehnega delovanja vlage in atmosferskih dejavnikov. Antikorozijske barve, primerne za vse zahteve profesionalcev, industrije in obrti.

INDUSTRIJSKA TLA

Industrijska tla so vsakodnevno izpostavljena obrabi zaradi prekomerne hoje in prehoda vozil na kolesih ter morebitnega stika z agresivnimi snovmi. Mehansko in kemično odporni izdelki, da so tla vedno brezhibna.