UČINKOVITO. TRAJNO. ROBUSTNO.

ZAKAJ IZBRATI NAS?

#1 SVETOVNI PROIZVAJALEC DRSNIKOV ZA PREDALNIKE IZ NERJAVEČEGA JEKLA

PREDNOSTI UPORABE?

40 % ZMANJŠANA PORABA ENERGIJE Z UPORABO PREDALNIKOV VS. APLIKACIJE ZA NJIHNA VRATA S TEMPERATURO ODVISNIČNO UPORABO

NOSILNOST

NAJVEČJA RAZLIČICA V SEGMENTU Z NOSILNOSTJO OD 25 KG DO 500 KG

MEHANIZEM

PROGRESIVNO DELOVANJE IN SINHRONIZIRANO GIBANJE

INOVATIVNE REŠITVE

ZA ŠIROKO SPEKTER INDUSTRIJ IN ZAHTEVNE UPORABE.

PRILAGOJENE REŠITVE

Onkraj standardov – prilagojene rešitve podjetja FULTERER

Zaradi kreativnih in zahtevnih idej standardi hitro dosežejo svoje meje. Vendar pa naša kompetenca za posebne rešitve in dizajne po meri ne. FULTERER najde popolno rešitev tudi za najbolj nenavadne zahteve. Ker radi razmišljamo preko standardov.

INDUSTRIJSKA SKLADIŠČNA OPREMA

Učinkovito in dobičkonosno – sistemi drsnih predalov FULTERER, namenjeni industrijski opremi za shranjevanje

Nobeno podjetje si ne more privoščiti okvar ali motenj zaradi slabšega materiala. Zato se naše stranke radi vračajo k širokemu portfelju drsnih sistemov predalov za težke obremenitve podjetja FULTERER. Visokokakovostno delo z nizkim vzdrževanjem za dolgo življenjsko dobo je donosno za vsako podjetje.

HORECA – OPREMA ZA HRANI IN PIJAČ

Higiena in funkcionalnost – izdelki FULTERER za HORECA – Oprema za hrano in pijačo

V napornem vsakdanjem življenju HORECA-storitev je vse povezano z robustno obdelavo, najvišjo enostavnostjo uporabe in popolno higieno. Predali hladilnih agregatov morajo prenesti ogromne obremenitve in delovati brez težav. Drsni sistemi za predale iz nerjavečega jekla podjetja FULTERER so odobreni od NSF (National Sanitation Foundation) in so v skladu z najvišjimi zahtevami javnega zdravja in varnosti.

KOMUNALNA VOZILA

Zanesljiv tudi v najtežjih situacijah – izdelki FULTERER za gospodarska vozila

Kakovost materiala je odločilna za uspeh reševalnih ali ognjemetnih enot. Bistveno je, da se osebje za nujne primere lahko v vseh okoliščinah zanese na izdelke podjetja FULTERER. Izdelek, ki deluje v ekstremnih pogojih, se izkaže za enako učinkovit tudi v težkem vsakdanu na montaži in delavnicah.

LABORATORIJSKA OPREMA

Varna rešitev tudi za občutljiva območja – izdelki FULTERER za laboratorijsko opremo

Laboratoriji postavljajo posebne zahteve glede opreme. Za pohištvo in predale, v katerih so shranjene kemikalije in gorljive snovi, obstajajo posebne določbe. Drsni sistemi predalov FULTERER so v skladu z najvišjimi varnostnimi standardi in prispevajo k izpolnjevanju visokih varnostnih zahtev laboratorijev.

TRGOVINSKI PRIPOMOČKI

Več varnosti in kakovosti – izdelki FULTERER za Shop & Store Fixture

Varnost delovanja je še posebej pomembna za predale v vitrinah s ploščicami, kamnom, marmorjem ali granitom, da zagotovimo njihovo delovanje brez tveganja. Sistemi drsnih predalov za težke obremenitve podjetja FULTERER navdušijo s svojim gladkim in brezzvočnim premikanjem. Ni presenetljivo, da se uveljavljeni monterji trgovin radi vedno znova vračajo k našemu strokovnemu znanju v tem segmentu.

NAŠA OBLJUBA KAKOVOSTI OD 1955

Naša skrivnost uspeha: skupaj najti prilagojene rešitve

Naša najboljša prednost: uspešnost in ustvarjalnost naših zaposlenih