Polistuc LES

Izkušnje in kakovost lesnih premazov

Predlog Polistuc Wood je razdeljen na več smeri: od industrije (pohištvo in dodatki, vrata, plošče, profili, kuhinje, talne obloge, krste, stoli, okna in vrata, talne obloge in zunanje konstrukcije) do profesionalne maloprodaje.

V ponudbi Polistuc Wood lahko kupci izbirajo med široko izbiro vodnih in topilnih madežev, temeljnih premazov, premazov in tesnil, ki so primerljivi glede na zmogljivost. Ti izdelki so razdeljeni na KONČNE IZDELKE in KONVERTERJE (prilagodljive s tintometričnim sistemom Color Passion, blagovno znamko, namenjeno kolorimetriji za formulacijo in proizvodnjo pigmentiranih premazov), primerne za različna okolja in površine: pohištvo, tla, talne obloge, okna, vrata in lesene konstrukcije.

VODNI PREMAZI

MADEŽI, TESNILA, POVRŠINSKI PREMAZI, SAMOTESNILA

Izdelki na vodni osnovi imajo enake tehnične in estetske lastnosti kot izdelki na osnovi topil, vendar zagotavljajo nižjo raven emisij HOS v ozračje. Za razliko od svojih kolegov na osnovi topil, Polistuc vključuje visoko zmogljive enokomponentne izdelke na vodni osnovi.

Premazi za notranjost

Premazi, primerni za notranja okolja, ščitijo pred obrabo skozi čas, se odlično oprimejo, se ne luščijo in izboljšajo naravno zrnatost lesa

Premazi za zunanjost

Premaz na vodni osnovi, specifičen za strukture in artefakte, nameščene na prostem, uporaben za zaščito lesa pred dežjem, vetrom, točo, snegom, prekomerno vlago in UV-žarki

TOPILSKI PREMAZI

MADEŽI, TESNILA, POVRŠNI PREMAZI, SAMOTESNILA

Prozorni ali pigmentirani premazi, visoki sijajni ali mat zaključni premazi za zaščito katere koli vrste lesne esence. Leseni izdelek ščitijo pred vsakodnevno obrabo in delovanjem atmosferskih dejavnikov. Enostavne so za nanašanje in prilagodljive vsem postopkom nanašanja premaza, ročnim ali avtomatiziranim.

Premazi za notranjost

Premazi, primerni za notranja okolja, so mono- in dvokomponentni izdelki različne narave, nitro, poliestrski, poliuretanski, akrilni in UV utrjevanje. So izdelki z visokimi tehničnimi in estetskimi lastnostmi, ki poudarijo esenco lesa.

Premazi za zunanjost

Prozorni ali pigmentirani premazi, oblikovani s smolami, ki ščitijo vse vrste lesa pred soncem in atmosferskimi dejavniki. So vsestranski in enostavni za uporabo, obstojni so skozi čas zahvaljujoč prilagojenim formulacijam, ki vključujejo skrbno izbrane visokokakovostne surovine

</p>
<div>Icons made by <a href="https://www.flaticon.com/authors/nikita-golubev" title="Nikita Golubev">Nikita Golubev</a> from <a href="https://www.flaticon.com/" title="Flaticon">www.flaticon.com</a></div>
<p>

POHIŠTVO, PLOŠČE IN VRATA ZA NOTRANJOST

Pohištvo, pohištveni dodatki in predmeti, ki dopolnjujejo in dajejo osebnost domačemu okolju, pisarni ali drugim bivalnim prostorom. Vse novice v zvezi s klasičnimi, modernimi in oblikovalskimi stili.

PROFILI ZA NOTRANJOST

Podstavki in leseni profili, ki popestrijo domača ali delovna okolja. Premazi, primerni za običajne avtomatizirane in ročne proizvodne procese.

KUHINJE

Kuhinja, okolje, ki je najbolj izpostavljeno vsakodnevni obrabi in delovanju snovi, povezanih s hrano, pijačo in detergenti za čiščenje površin. Odporni premazi, ki naredijo kuhinjo edinstveno okolje

</p>
<div>Icons made by <a href="https://www.flaticon.com/authors/nikita-golubev" title="Nikita Golubev">Nikita Golubev</a> from <a href="https://www.flaticon.com/" title="Flaticon">www.flaticon.com</a></div>
<p>

STOLI IN MIZE

Stol in miza, dodatki za opremo, ki jih je treba ustrezno oplemenititi. Premazi, odporni na obrabo, praske in detergente, ki se običajno uporabljajo v domačem okolju. Prevlečenemu lesu dajejo eleganco.

TLA IN STOPNIŠČA

Talne obloge, oblikovalski element, ki hiši zagotavlja toplino in prestiž. Premazi, primerni za izboljšanje esence lesa, ki ga lahko zaščitijo pred pretiravanjem, vsakodnevnim čiščenjem in stikom s tekočinami in trdnimi snovmi, ki lahko po nesreči pridejo v stik.

KRSTE

Krsta zahteva najsodobnejše premaze z nizkimi emisijami HOS v ozračje. So izdelki, ki dajejo eleganco, ne da bi prikrili naravni dizajn lesa.

</p>
<div>Icons made by <a href="https://www.flaticon.com/authors/nikita-golubev" title="Nikita Golubev">Nikita Golubev</a> from <a href="https://www.flaticon.com/" title="Flaticon">www.flaticon.com</a></div>
<p>

ZUNANJE KONSTRUKCIJE KRITINE

Zunanje okolje je sestavni del hiše. Premazi, ki povečujejo naravno lepoto lesa, ohranjajo njegovo celovitost skozi čas in ga ščitijo pred neprekinjenim delovanjem atmosferskih dejavnikov.

OKNA IN VRATA

Okno pomaga ohranjati toplo in udobno notranje okolje. Je konstrukcijski element, ki mora biti na prostem ustrezno zaščiten. Učinkoviti premazi, ki lahko zaščitijo les pred sončnim sevanjem in atmosferskimi dejavniki.